privé duikreis op maat

Wil je graag met je eigen groep vrienden, duikclub of familie op reis naar Zuid Afrika of Mozambique? Dat kan natuurlijk! Voorwaarde is wel dat de groep uit minimaal 8 en maximaal 18 personen bestaat. Stel hieronder je eigen duikreis samen naar Zuid Afrika inclusief vervoer, privé gids, chef-kok en PADI instructeur.

Rondreizen met een privé gids is dé ideale manier om het land te verkennen: de gids brengt je van A naar B en zorgt ervoor dat je de mooiste plekjes van het land ziet.

Niet-duikers zijn ook welkom, in plaats van te duiken kunnen zij dan snorkelen, relaxen op het strand of op verkenning gaan in de omgeving. Ook kunnen we ter plaatse leuke activiteiten voor hen regelen: van interessante musea bezoeken en mooie wandeltochten tot aan bungeejumpen!

Waar kun je met ons naar toe? Eigenlijk overal waar je maar wilt. In de praktijk is het reisbudget de enige begrenzende factor. Je kunt voor eenvoudige accommodaties kiezen of juist voor een luxere lodges, en kamperen behoort ook tot de mogelijkheid. Natuurlijk verzorgen we ook excursies ter plekke; een spannende night drive in een safaripark, een boottocht, of museumbezoek. Ook kunnen we bekijken of het mogelijk is een duikpakket met korting aan te bieden. Alles is bespreekbaar!

Hoeveel kost dit ongeveer?

Een reis met een privé gids hoeft niet per se duur te zijn. We doen er alles aan om binnen jullie aangegeven budget te blijven. Geef ons de kans om de mogelijkheden te bekijken en je te overtuigen met een aantrekkelijke offerte.

Een goede richtlijn voor een persoonlijk budget per persoon per dag is €90 vanaf 8 reizigers. Dit is inclusief de gids, budget accommodaties, eten en vervoer. Maar exclusief vliegtickets en duiken.

Mocht je voor 3*** lodges willen kiezen, dan moet je rekening houden met ongeveer €30 per persoon per dag extra.

Meer Informatie aanvragen

Elke aanvraag voor een groepsreis met een privé gids zal binnen 2 werkdagen beantwoord worden. Indien nodig zullen we u wat extra vragen stellen zodat we met deze informatie een complete offerte kunnen opstellen.

Duur van de reis

Wat willen jullie graag zien?

Wat soort activiteiten lijken jullie leuk?

Wat soort reiservaring willen jullie?

Wat soort reiservaring willen jullie?

Aantal deelnemers

(min. 8 en max. 18 personen)

Volwassenen

Tieners tussen de 13-19 jaar

Kinderen tussen de 10-12 jaar(Jonger dan 10 bevelen wij niet aan)

Budget per persoon

Dit bedrag is inclusief vervoer, privé reisgids en chefkok, en inclusief 3x maaltijden per dag, duiken, accommodatie, toegang tot safari en natuurparken en extra activiteiten.
Exclusief vliegtickets, vaccinaties en uitgaven van persoonlijke aard.

Dit is ons budget per persoon voor de gehele reisduur:

type verblijf

OPMERKINGEN, SUGGESTIES EN WENSEN

Corrigeer de gemarkeerde velden hierboven

Verstuur aanvraag