Waarom op reis met Ocean Legends

Reizen met Ocean Legends betekent veel plezier, avontuur, veilig en zorgeloos op reis. Onze jarenlange ervaring met reizen in Zuidelijk Afrika zorgt er ook voor dat je vakantie goed doordacht en gepland is zodat jij zoveel mogelijk van dit geweldige continent kan genieten.

image

Specialist in duikreizen

Omdat de eigenaren en reisbegeleiders bestaan uit duik liefhebbers met jaren kennis en ervaring van duiken langs de Afrikaanse kustlijn; weten we waar de mooiste plekken zijn en wat er nodig is om jouw droomreis waar te maken. Ook bieden wij PADI scuba cursussen aan voor beginners en gevorderden en hebben we een overland truck met een speciale opbergruimte voor duikuitrusting.

image

Wij zijn een Nederlandse touroperator

We zijn een Nederlandse touroperator, er is dus altijd een Nederlands aanspreekpunt met 24/7 bereikbaarheid. Onze reizen zijn samengesteld met de Nederlandse reiziger in gedachten met betrekking tot eten, activiteiten en accommodaties.

image
image

Onze enthousiaste reisleiding

Wij zien de reisleiding als één van de belangrijkste aspecten van onze reizen. Daarom worden onze reizen begeleid door minimaal 2 lokale enthousiaste en gezellige reisbegeleiders met veel kennis over de cultuur, natuur en lokale tradities. Dus je wordt niet alleen rondgereden van A naar B, maar ze staan ook klaar om op elk moment van de dag al je vragen te beantwoorden, en helpen o.a. die ene vogel te identificeren. Zij zullen alles in het werk stellen om voor jou de perfecte droomvakantie te organiseren.

image

De enige touroperator met wifi

Tegenwoordig wilt iedereen graag hun vrienden en familie thuis laten weten hoe hun vakantie verloopt door het delen van foto’s en berichten. Wij zijn op dit moment de enige touroperator in Zuidelijk Afrika welke WiFi aanbied tijdens de reis, welke beschikbaar is op onze overland truck. Zo kan je altijd in contact blijven met het thuisfront.

image
image

Ontmoetingen met de lokale bevolking

Op onze reizen proberen we zoveel mogelijk inzicht te geven in het land en je niet alleen van punt A naar B te rijden. Waar mogelijk begeven we ons onder de locals; zoals boodschappen doen op locale markten, uitgaan in een lokale pub, en proeven we echt Afrikaans eten zoals een bunny chow, koeksisters, en houden we een traditionele braai. Ook kan je een Township of een traditioneel Afrikaanse dorp bezoeken onder leiding van een lokale gids en inzicht krijgen in hun dagelijkse leven en traditionele gerechten.

image

Waar voor je geld

Ocean Legends bied compleet verzorgde rondreizen aan voor aantrekkelijke prijzen. Vergelijkbare reizen van andere aanbieders hebben soms hele lange rijdagen, zijn niet inclusief 3 maaltijden per dag en geven je maar weinig tijd om elke locatie te ontdekken. Reizen met een groep is ook voordeliger dan alleen reizen; je deelt de kosten voor accommodaties en eten met een groep, ook bieden veel rondleidingen en activiteiten groepskortingen. Wij geloven in waar voor je geld, zodat je droomreis naar Afrika geen teleurstelling wordt!

image
image

Bijzondere accommodaties & locaties

We besteden veel tijd aan het selecteren van unieke accommodaties die schoon, veilig en in een mooie omgeving bevinden met uitzichten over de oceanen, bergen en savannes van Afrika.

Zo verblijf je o.a. in een grote villa direct aan het strand waar je de walvissen en dolfijnen vanaf het balkon kan zien spelen in de golven van de Indische Oceaan, slaap je in traditionele Swazi Beehive hutten, en kampeer je middenin een safaripark waar je 's nachts wilde dieren vlakbij de kampeer-omheining kan zien lopen, en de dierengeluiden van de Afrikaanse bush goed kan horen.